Dry Aged Dolap
Dry Aged dolaplarda en önemli özellik tuzun bakteri üremesine izin vermeyen yapısı sayesinde etin kuru yaşlandırma sisteminde formunu koruyarak lezzetlenmesidir. Aslında bu dolaplarda istenilen yaklaşık 28 gün boyunca etin kolojen yapısının parçalanarak suyunun tamamen gitmesi ve ateşe atıldığında kısa sürede pişmesidir.
İşletmenizin İhtayaçlarına Göre Özel Ölçülerde Dry Aged Dolap üretiyoruz. Türkiye'nin ilk ve en büyük Dry Aged Dolap üreticisi S2000 Mutfak Soğutma'dır
İşletmenizin İhtayaçlarına Göre Özel Ölçülerde Dry Aged Dolap üretiyoruz. Türkiye'nin ilk ve en büyük Dry Aged Dolap üreticisi S2000 Mutfak Soğutma'dır
Yorumlar
Yorum Gönder