Buz Makinesi


Günlük 28 Kg buzdan 1000 Kg buza kadar Brema marka Buz Makinesi, Karbuz Makinesi, Buz Deposu çözümleriyle küp buz, koni buz, granül buz ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılayabilirsiniz.

Farklı alanlarda kullanılmak üzere çok çeşitli buzlar mevcuttur. Parmak buz, hızlı buz, granül buz gibi modeller çok tercih edilmezken ülkemizde en çok küp buz ve kar tipi buz kullanılmaktadır.

Küp Buz

Küp buz makineleri 13 gramdan 60 grama kadar küp şeklinde buz üretebilir. Üretilecek buza kullanım amacına göre karar verilmelidir. Genellikle içeceklerin içine katılan küp buzlar hafifçe kesilmiş koni biçimleriyle her bardağa uygun olarak üretilir.

Kar tipi buz makineleri küçük granüller halinde buzlar üretir. Bu buzlar soğuk kalması gereken gıdaların üstlerine serpilerek kullanılabilir. 0 derecenin biraz altındaki sıcaklığı ve yoğrulabilirliği sayesinde özel tasarımlar yapmaya olanak sunar.

Restoran, otel, fast food, bar, disco, balıkçı, süpermarket, güzellik merkezleri ve tüm endüstriyel alanlarda ihtiyaca göre buz makineleri kullanılabilir.

Buz Makinesi

İtalyan buz makinesi markası olan Brema ürünlerini en uygun fiyata S2000 Mutfak Soğutma Sistemlerinden temin edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

La Cimbali M24 Kahve Makinesi

La Cimbali M1 MilkPS Süper Otomatik Espresso ve Cappucciono Makinesi

Rational Fırın Akıllı Özellikler Serisi: iCookingControl