Kayıtlar

Ekim, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Ugolini Karlı İçecek (Ice Slush) Makinesi

Resim
Ugolini ice slush makinesi , Granita Makinesi, Karlı içecek makinesi, buzlu meyve suyu makinesi gibi isimlerle anılır. Otellerin vazgeçilmez içecek ekipmanlarından olan granita makineleri, pastane, cafe ve restoranlarda da sıkça kullanılır. Ugolini Granita Makinesi MT 2  Özellikleri: Yumuşak Dondurma - Buzlu İçecek - Manyetik sistem karıştırıcı - Polikarbon konteyner - Paslanmaz çelik gövde - Kapasite: 10+10 lt. - Ölçüler: 36x47x69 cm - 37 Kg. Ağırlık Ugolini içecek makinelerinden hangisi alırsanız alın tercihiniz Ugolini Türkiye Distribütörü S2000 Mutfak Soğutma olmalıdır. Türkiye'nin en büyük restoran, otel ve barlarının tercih ettiği gibi ilk elden ürününüzü alıp herhangi bir sorunda Ugolini Teknik Servis hizmetimizle kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Cafe Bar Ekipmanları

Resim
Cafe ve Bar Ekipmanları  satın almak istediğinizde dikkat etmeniz gereken önemli hususlar vardır. Bunların başında görsellik gelmektedir. Çünkü barlar müşterinin gözü önündeki bölümlerdir. Bu sebeple hem duruşu şık hem malzeme kalitesi yüksek ürünler kullanılmalıdır. İtalya'dan ithal edilen Ugolini içecek ekipmanları ve Fransa'dan ithal edilen Santos bar ekipmanları bu konuda size fazlasıyla yetecek ürünler sunmaktadır.  Tüm içecek ihtiyaçlarını Şerbet, Ayran, Buzlu İçecek, Sıcak Çikolata, Portakal Sıkma, Katı Meyve Sıkacağı, Blender, Buz Kırıcı, Shaker makineleriyle karşılayacak ürünler bu kategoride yer alır.

Hamur Makinesi

Resim
  Mikser,Hamur Yoğurma,Hamur Açma,Hamur Bölme ve Yuvarlama,Pizza Açma makineleri ile  dünya devi Domino markasını en uygun fiyatlarla siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

Fırınlar

Resim
   Konveksiyonlu ve Kombi Fırınlar , Pastane Fırınları , Pizza Fırınları ,Taş Fırınlar  gibi  her türlü fırın ihtiyacınız Rational, Zanolli, Piron gibi en iyi markaları S2000'de bulabilirsiniz.

Dondurma Makinesi

Resim
Dünyaca ünlü dondurma makinesi  Carpigiani yumuşak dondurma n-makinesi, donmuş yoğurt, sert dondurma, patisseri makinesi, kremşanti makinesi, pastarizör makinesi üretir.

Soğutucular

Resim
Endüstriyel soğutma sistemleri sektöründe 30 yılı aşan tecrübesiyle lider firma konumunda olan S2000, her zaman kalitenin, teknik ve dizaynın üst seviyede olduğu projelerin mimarı olmuştur. En genelden en özele, standart üretimlerden proje bazlı özel ölçü ve model her türlü soğutucu ekipmanı üretmektedir. Soğutucu ekipmanların  başında endüstriyel buzdolapları ve endüstriyel derin dondurucular gelmektedir. Tamamen paslanmaz çelikten üretilen bu soğutucu cihazlar, tezgah tipi (yatay)  ve dik tip olarak üretilmektedir. İstenilen ölçü, kapasite ve modelde üretilme imkanı vardır.   

Endüstriyel Bulaşık Makinesi

Resim
Endüstriyel bulaşık makineleri , catering firmaları, oteller, restoranlar, cafeler, barlar, pastaneler gibi kısaca sudan tasarruf, işçilikten tasarruf, enerjiden tasarruf, zamandan tasarruf etmek isteyen ve hijyene önem veren pek çok işletme tarafından tercih edilmektedir. Endüstriyel bulaşık makineleri  kullanım amaçlarına, kapasitelerine ve fiziksel büyüklüklerine göre 6 gruba ayrılmaktadır. Bunlar: bardak yıkama makinesi, set altı bulaşık yıkama makinesi, tepsi – kazan yıkama makinesi, giyotin tip bulaşık makinesi, konveyörlü tip bulaşık makinesi, tırnaklı (Flight Type) bulaşık makinesidir. Hobart Endüstriyel Bulaşık Makinesi Modelleri

Dry Aged Dolap

Resim
Dry Aged dolaplarda en önemli özellik tuzun bakteri üremesine izin vermeyen yapısı sayesinde etin kuru yaşlandırma sisteminde formunu koruyarak lezzetlenmesidir. Aslında bu dolaplarda istenilen yaklaşık 28 gün boyunca etin kolojen yapısının parçalanarak suyunun tamamen gitmesi ve ateşe atıldığında kısa sürede pişmesidir. İşletmenizin İhtayaçlarına Göre Özel Ölçülerde Dry Aged Dolap üretiyoruz . Türkiye'nin ilk ve en büyük Dry Aged Dolap üreticisi S2000 Mutfak Soğutma'dır

Buz Makinesi

Resim
Günlük 28 Kg buzdan 1000 Kg buza kadar Brema marka Buz Makinesi, Karbuz Makinesi, Buz Deposu çözümleriyle küp buz, koni buz, granül buz ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılayabilirsiniz. Farklı alanlarda kullanılmak üzere çok çeşitli buzlar mevcuttur. Parmak buz, hızlı buz, granül buz gibi modeller çok tercih edilmezken ülkemizde en çok küp buz ve kar tipi buz kullanılmaktadır. Küp Buz Küp buz makineleri 13 gramdan 60 grama kadar küp şeklinde buz üretebilir. Üretilecek buza kullanım amacına göre karar verilmelidir. Genellikle içeceklerin içine katılan küp buzlar hafifçe kesilmiş koni biçimleriyle her bardağa uygun olarak üretilir. Kar tipi buz makineleri küçük granüller halinde buzlar üretir. Bu buzlar soğuk kalması gereken gıdaların üstlerine serpilerek kullanılabilir. 0 derecenin biraz altındaki sıcaklığı ve yoğrulabilirliği sayesinde özel tasarımlar yapmaya olanak sunar. Restoran, otel, fast food, bar, disco, balıkçı, süpermarket, güzellik merke