Yeni Kahve Makinesi Modeli: Cimbali M26

Dünyanın en kaliteli ve en büyük kahve makinesi üreticisi olan La Cimbali, yeni yarı otomatik kahve makinesi ailesi olan M26 modelini duyurdu.
Cimbali M26 modelinin kullanımı ve bakımı kolaydır. Ergonomik ve çok yönlü olan M26, çelikten ve ABS'den üretilmiştir ve güvenilir Cimbali termal sistemi ile donatılmıştır. Yeni M26, anlık durumla ilgili güncel bilgi sağlamak için yeni bir elektromekanik düğme panosu, daha uzun buhar çubukları ve servis ekranı içerir.

Cimbali M26 Modelleri

Cimbali M26, 2 gruplu kahve makinesi, İki gruplu kompakt, Tek gruplu ve 3 gruplu kahve makinesi ile uzun fincan (tall cup) versiyonları piyasaya sürülecektir.
Cimbali M26 paslanmaz ve çok yönlü dönebilen buhar koluna sahiptir. 1 sıcak su musluğuna sahip olan kahve makinası modeline göre 5, 10 veya 15 litre boyler kapasitesine sahiptir.  Yüksekliği 548mm, ve derinliği 528mm olan modellerde genişlik tek gruplu modelde 450mm, 2 gruplu modelde 794mm ve 3 gruplu modelde 994mm’dir.
Piyasada çok tutulan M24 modelinin yerini alması beklenen Cimbali M26, 2018 yılıyla birlikte restoran, otel ve cafelerde tercih edilen bir model olacak. Cimbali M24 modelinde olan tüm özellikleri barındırdığı bilinmektedir.
Cimbali M26 fiyatları henüz belirli olmayıp, M24 modeli ile aynı seviyelerde olması beklenmektedir. Tabi ki en uygun fiyata Cimbali M26 satın alabileceğiniz adres S2000 Mutfak olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

La Cimbali M24 Kahve Makinesi

La Cimbali M1 MilkPS Süper Otomatik Espresso ve Cappucciono Makinesi

Rational Fırın Akıllı Özellikler Serisi: iCookingControl